Victron akumulatori

Victron akumulatori su idealno rješenje za neovisne fotonaponske energetske elektrane i fotonaponske otočne sustave.

victron akumulatori

Victron Energy vodeći je svjetski proizvođač rješenja za neovisne fotonaponske energetske elektrane i fotonaponske otočne sustave.
Victron akumulatori i drugi proizvodi se ističu izrazito inovativnim pristupom i rješenjima kao i vrhunskom kvalitetom i trajnošću za koje kupac dobiva značajnu garanciju.
Tvrtka je osnovana 1975. godine sa sjedištem u Almere Haven u Nizozemskoj.

Kontaktirajte nas

VICTRON akumulatori za solarne sustave, brodove i plovila

VICTRON akumulatori (Absorbent Glass Material) Deep Cycle za solarne sustave i plovila predstavljaju tehnologiju gdje se elektrolit apsorbira u staklenom vlaknu između ploča. AGM baterije pogodnije su za kratkotrajnu isporuku visokih struja, hermetički su zatvorene i ne zahtjevaju nikakvo održavanje.

AGM Super Cycle akumulatori za solarne sustave i brodove rezultat su posljednjih elektrokemijskih inovacija kod izrade akumulatora.
Pasta pozitivnih ploča manje je osjetljiva na opterećenja, čak i u slučaju 100% pražnjenja baterije. Također ubačeni aditivi smanjuju sulfaciju u slučaju dubokog pražnjenja.

VICTRON AGM akumulatoti za UPS sustave i centrale

VICTRON AGM AGM (Absorbent Glass Material) Deep Cycle akumulatori za UPS sustave i Centrale, predstavlja tehnologiju gdje se elektrolit apsorbira u staklenom vlaknu između ploča.
AGM baterije pogodnije su za kratkotrajnu isporuku visokih struja, hermetički su zatvorene i ne zahtjevaju nikakvo održavanje.

VICTRON AKUMULATORI - ostvarite dodatni popust!!

Ostvarite dodatni popust od 5% na VICTRON akumulator ako kod nas zbrinete stari akumulator.