VARTA akumulatori

VARTA akumulatori predstavlja najvišu kvalitetu, inovativnu tehnologiju i dugogodišnje iskustvo.

varta akumulatori

VARTA akumulatori su dio ekskluzivnog portofolija trgovačke marke Johnson Controls. I to s dobrim razlogom jer VARTA predstavlja najvišu kvalitetu, inovativnu tehnologiju i dugogodišnje iskustvo. Sa širokim asortimanom proizvoda VARTA nudi pravi akumulator za svako vozilo. Osim toga, VARTA je vodeća svjetska marka u proizvodnji akumulatora, čiji se proizvodi ističu kvalitetom, uporabom suvremene tehnologije te održivim odnosom prema resursima

Kontaktirajte nas

VARTA akumulatori za osobna vozila

VARTA akumulatori za osobna vozila predstavljaju najvišu kvalitetu, inovativnu tehnologiju i dugogodišnje iskustvo. Osim toga, VARTA je vodeća svjetska marka u proizvodnji akumulatora, čiji se proizvodi ističu kvalitetom, uporabom suvremene tehnologije te održivim odnosom prema resursima.

VARTA akumulatori za gospodarska vozila

VARTA Promotive Black akumulatori za gospodarska vozila karakteristični po provjerenoj hibridnoj tehnologiji. Idealni su za sva gospodarska vozila koja trebaju odlične performanse u izvršavanju zadataka.

VARTA Promotive Blue linija akumulatora poznata su po najboljim performansama pri hladnom startu. Koriste se u najširem spektru primjena uključujući: poljoprivredna, komunalna, dostavna i teška teretna vozila koja vrše svoje zadatke na cestama ili izvan njih.

Promotive Silver akumulatori savršen su izbor za gospodarska vozila s dosta opreme poput kamiona, međugradskih autobusa i vatrogasnih vozila.
Ne zahtjeva održavanje, a pruža izuzetnu cikličku stabilnost i dug radni vijek zahvaljujući našoj Super Heavy Duty (SHD) tehnologiji.

VARTA professional Akumulatori za dvostruku primjenu (Pokretanje motora i za potrošače). Idealno za kampere, teretna vozila i autobuse većih energetskih zahtjeva. VARTA Professional Dual Purpose AGM akumulatori su bez održavanja, hermetički zatvoreni.

VARTA AKUMULATORI - ostvarite dodatni popust!!

Ostvarite dodatni popust od 5% na VARTA akumulator ako kod nas zbrinete stari akumulator.