CIAK akumulatori

CIAK akumulatori su poznati što pružaju najbolji omjere cijene i tehničkih osobina.

ciak akumulatori

CIAK Akumulatori imaju dvadeset godina tradicije rada s akumulatorima i baterijama svih vrsta. Svrstavaju se na vrh distributera alternativnih izvora energije. Dugogodišnje iskustvo na tržištu i prepoznavanje potreba potrošača doprinijelo je tome da se tržištu ponude iznimno kvalitetni akumulatori uz najbolji omjere cijene i tehničkih osobina.

Kontaktirajte nas

CIAK akumulatori za osobna vozila

CIAK akumulatori nalaze se na samom vrhu odabira kupaca. Dugogodišnje iskustvo na tržištu i prepoznavanje potreba potrošača doprinijelo je tome da se tržištu ponude iznimno kvalitetni akumulatori za osobna vozila uz najbolji omjere cijene i tehničkih osobina.

CIAK akumulatori za gospodarska vozila

CIAK TRUCK Heavy Duty Akumulator s tekućim elektrolitom uz dvostruko duži vijek trajanja garantira maksimalnu isporuku deklariranih performansi.
Idealan je za sve vrste gospodarskih vozila uz najbolji odnos dobivenog za uloženo.

CIAK TRUCK PROFI akumulatori za gospodarska vozila su tehnološki dizajnirani za duboko pražnjenje do 80% ukupnog kapaciteta.
To ga čini jedinstvenim proizvodom u ponudi za ove vrste vozila.

CIAK ATLANTIS akumulatori za brodove i plovila

Akumulatori CIAK ATLANTIS su idealan izbor za manja i srednja plovila koja trebaju pouzdanost u Dualnoj primjeni (Start motora / Napajanje trošila). Kiselinska baterija izvrsnih performansi.

CIAK AKUMULATORI - ostvarite dodatni popust!!

Ostvarite dodatni popust od 5% na CIAK akumulator ako kod nas zbrinete stari akumulator.